WAAROM EEN HOUTEN VLOER?

Prachtige houten vloeren kunnen uw woning transformeren naar een thuis. Bezoek onze showroom in Amsterdam!

In de traditie van het leggen van houten vloeren worden technieken gebruikt zoals rijpen, snijden en zaag markeringen. Bij Floor Studio NDSM erkennen we het belang van het behouden van deze tradities voor een authentiek resultaat.

We werken samen met één van de beste Italiaanse hout producenten – gebruikmakend van hun jaren aan ervaring in combinatie met onze moderne visie, kunnen we een brede en gevarieerde collectie aanbieden. We hebben een reeks aan texturen van onbewerkt- (we kennen de vintage lovers!) tot en met meer zachte en klassiekere houtsoorten.

De moderniteit die we brengen komt niet alleen van de naturelle tinten maar ook van nieuwe en spannende technieken aan te brengen op deze traditionele houtsoorten – zoals geverfd eiken in grijs en nude tinten waardoor we verliefd (op het eerste gezicht!) werden op deze collectie! Een houten vloer lijkt misschien een traditionele keuze, hoewel het tegenwoordig veel nieuwe technieken en moderne manieren omvat die je het materiaal laat herbeleven.

De redenen waarom sommigen misschien eerst niet een houten ondergrond zouden kiezen, zijn met de vooruitgang en ontwikkeling in het materiaal te verwerpen – bestendig tegen vloerverwarming, antibacteriële behandelingen, lage ontvlambaarheid, voor elk milieu geschikt, kras- en vlekvermindering zijn maar een paar van de verbeterde karakteristieken van dit natuurlijke materiaal.

Een houten vloer is de enige vloer die gedurende de jaren mooier en meer waard wordt. En wanneer je hem goed behandeld generaties overleefd, veel mooier ogend dan welke vloer dan ook. Het is een materiaal dat zich ontwikkeld en als er sporen ontstaan vanwege gebruik is dat iets om trots op te zijn, net zoals een favoriete jeans met al zijn merktekens. Niets kan hiermee vergeleken worden gezien geen ander materiaal dit effect creëert.

Kom langs en ontdek deze geweldige collectie van houten vloeren met ons!

Voor meer informatie klik hier

MEER INFORMATIE
Loading...