WAAROM KERAMISCHE TEGELS?

Keramische tegels zijn zowel prachtig als zeer duurzaam. Bezoek onze showroom in Amsterdam!

Veel mensen weten nog steeds niet hoe creatief en mooi een vloer gemaakt van keramische tegels (ook wel porselein genoemd) kan zijn. De afgelopen jaren heeft er veel innovatie plaatsgevonden bij keramische tegels. Er zijn ontelbaar veel soorten en kleuren en maten.

Gemak en voordelen met keramische vloertegels

Tegenwoordig kunnen hoge kwaliteit keramische vloertegels conceptuele niveaus van design bereiken. Keramisch parket met een houtlook, natuursteen look, betonlook metaal-look, stof geïnspireerde structuren, noem maar op… Het is eindeloos wat een keramische vloertegel te bieden heeft. Het beste is dat u de functionaliteit niet boven het ontwerp hoeft te plaatsen, beiden zijn mogelijk!

Al onze soorten nogmaals op een rijtje:

  • Houtlook tegels
  • Betonlook tegels
  • Natuursteenlook tegels
  • Hardsteenlook tegels
  • Marmerlook tegels

Een passende oplossing voor uw project met de juiste afmetingen

De gedetailleerde en nauwkeurig ontworpen oppervlakten maken van deze vloertegels een perfecte keuze voor uw ruimte. Van woon- tot commerciële projecten, wij garanderen dat onze collectie vloertegels gevarieerd is in ontwerp en prestatie, passend bij bijna elke smaak en uitstraling. Sommige van onze tegels kunnen ook als wandtegels worden gebruikt en in elke collectie zitten decoratietegels om uw selectie te verrijken. Keramische terrastegels zijn ook onwijs populair.

De maten zijn uiteenlopend. Van de standaard 60×60 cm en 75×75 cm tot de meest moderne maten zoals 75×150 cm, 120×120 cm en zelfs 120×240 cm platen. Wij verzekeren u van de laatste trends. Keramische tegels zijn een verrassend goed alternatief voor hout, laminaat of tapijt. Ontdek dit materiaal en de verschillende ontwerpen die we te bieden hebben uit een super modern assortiment in onze showroom.

De sterkste aspecten van keramische ondergronden is zijn bestendigheid tegen krassen, breken en waterabsorptie. Dit betekend dat u een zeer duurzame vloer krijgt, geschikt voor bijna alle ruimtes, ofwel binnen- of buitenshuis – badkamer, woonkamer, zwembad en veel meer. Ook de resistentie tegen wrijving en UV zorgt voor een goede kleurvastheid door de jaren heen.

Bekijk keramische tegels in onze studio

We leggen u graag alles uit over onze keramische wand- en vloertegelcollectie en geven graag de beste tips u te helpen kiezen voor het meest geschikte product voor uw ruimte.
Kom naar onze showroom en laat u inspireren! Zie onze foto’s in de galerij onder aan de pagina of bezoek onze studio in Amsterdam Noord.

MEER INFORMATIE
Loading...