WAAROM KERAMISCHE WANDTEGELS?

Keramische wandtegels zijn zowel mooi als zeer duurzaam. Bezoek onze showroom in Amsterdam!

Onze keramische wandtegels zijn geproduceerd in Italië en zijn bedoeld traditie en moderniteit samen te brengen, de kennis van het verleden combinerend met de visie van de toekomst.

Voordelen van keramische wandtegels

Hoge kwaliteit keramische wandtegels kunnen uw ruimte transformeren, ze bieden een nieuw concept en moderne ontwerpeigenschappen. Het assortiment biedt 30 collecties met vele verschillende stijlen, versierd, gekleurd, gepolijst, gesatineerd en zoveel meer.

Om maar een paar voorbeelden te noemen:

  • Houtlook tegels
  • Kleilook tegels
  • 3D look tegels
  • Metro tegels
  • Marmerlook tegels

De perfecte oplossing voor ieder project

De maten zijn zeer gevarieerd. Van de standaard wandtegel 20 x 20 cm tot de meest moderne maten zoals 25 x 75 cm, 30 x 56 cm en zelfs 30 x 91,5 cm. Wij zorgen voor de laatste trends. Keramische wandtegels zijn een super goed alternatief een wand te stijlen waarbij duurzaamheid en prestatie van een geweldig materiaal wordt behouden. Ontdek dit materiaal en de verschillende ontwerpen die we aanbieden uit een super moderne reeks in onze showroom.

De beste kenmerken van keramische oppervlakten is de resistentie tegen krassen, breken en water absorptie. Dit betekent dat u een heel duurzaam materiaal krijgt, geschikt voor bijna alle ruimtes – badkamer, woonkamer en zoveel meer. De resistentie tegen wrijving en Uv-straling verzekerd ook een jarenlange kleurvastheid.

Vind de tegels in onze showroom

We leggen u graag alles uit over onze keramische wandtegelcollectie en geven graag tips u te helpen kiezen voor het meest geschikte product voor uw ruimte.

Kom naar onze showroom en raak geïnspireerd! Zie de foto’s in de galerij onderaan de pagina en bezoek onze studio in Amsterdam Noord.

MORE INFORMATION
Loading...