WAAROM PVC VINYL VLOEREN?

Met PVC Vinyl vloeren heb je het allemaal – niet nodig te schikken naar ontwerp, installeert bijzonder makkelijk en beloofd probleemloos onderhoud! Bezoek onze showroom in Amsterdam!

Wij zijn extreem trots onze PVC vloeren van hoogwaardige kwaliteit te mogen presenteren.

Vanwege zijn ontwikkeling, kunnen we nu kiezen uit prachtige, toch praktische, patronen gecombineerd met levendige kleuren/nieuwe modellen die geschikt zijn voor zowel woningen als commerciële projecten.

Gemak van PVC

Daarnaast, is het beste aspect van dit product het gemak van het plaatsen, onderhouden en schoonmaken – aspecten die tegenwoordig bijzonder essentieel zijn in ons drukke bestaan. Op deze manier heeft u een snel, efficiënt en duurzaam resultaat samen met een geweldig, hoog presterend product.

Design en luxe: LVF / LVT vinyl

Betreffende het design brengen wij de mogelijkheid nieuwe patronen en modellen te ontdekken om de mooiste PVC vloeren te creëren – veelkleurige visgraat patronen, vierkanten, vervormde geometrische vormen, u noemt het… wij hebben het! Deze collectie loopt uiteen van de meest luxueuze varianten, die ook wel luxueuze vinyl vloeren en tegels, en klassieke items – zoals hout-look en steen-look – tot de meest modern geïnspireerde ontwerpen – planken geïnspireerd op het oxidatie proces van staal en een reeks van foto’s van bewegende lappen stof. Hierdoor werden we verliefd op de ontwerpen en het creatieve proces van dit merk.

Combineren met vormen en ontwerpen

De combinaties zijn speciaal gemaakt voor het mixen van kleuren, patronen, vormen en ontwerpen – bijna alles is mogelijk! Het is een mix van onze variëteit aan producten, uw creativiteit en onze ondersteuning het mogelijk te maken!

En gezien we weten hoe belangrijk een boot is in een land als Nederland, onze PVC vinyl vloeren kunnen worden gebruikt ter aankleding op boten en zijn gecertificeerd volgens de laatste wetstandaarden.

Wanneer u liever een ‘groene’ oplossing heeft bieden we ook een selectie van onze basis producten vertaald in acryl, wat duurzamer en gecertificeerd is met ‘Der Blaue Engel’ – één van de hoogste standaarden in dit veld.

Kom langs en ontdek uw nieuwe PVC ondergrond met ons!

MEER INFORMATIE
Loading...