WAAROM TAPIJT VOOR UW VLOER?

Onze collectie tapijten neemt elke ouderwetse gedachte weg die u misschien had van dit materiaal.

Ervaar tapijten in eigentijdse uitstraling

Frisse collecties bestaande uit felle kleuren en ‘new-age’ ontwerpen maken dit assortiment tot een van de rijkste gezien in de markt. Elk vloerontwerp maakt van een tapijt een ervaring. Het vertelt een verhaal en bevat een nieuw perspectief wat ruimte op een compleet nieuwe manier definieert. De tapijten zijn gemaakt om enthousiasme te kweken, een visie en verlangen te creëren.

Vloertapijt als diverse oplossing

De inspiratie voor deze vloertapijten komt van de meest gevarieerde bronnen en brengt een grote verscheidenheid aan patronen voort. Een vloertapijt met vanzelfsprekende en op maat gemaakte oplossingen, vanuit de natuur geïnspireerde thema’s, geometrische structuren en nog zoveel meer om te ontdekken. Het doel is via deze ontwerpen de perfecte omgeving te creëren voor uw woning of uw bedrijf, met uw persoonlijkheid centraal. Een energieke werkplaats, een relaxte atmosfeer thuis, een toonaangevende design ruimte… Voor residentieel of commercieel gebruik, aangepast aan uw behoefte, u zal het bij ons vinden!

Onze oplossingen met tapijt:

  • Tapijt voor de slaapkamer
  • Tapijt voor de trap
  • Tapijt voor de woonkamer
  • Tapijt voor kantoor of bedrijf

Duurzaamheid en kwaliteit van de gebruikte stof

Duurzaamheid en welzijn zijn constante belangen van dit merk, maar ook water consumptie, recyclen, sociale gelijkheid en het maken van analyses van de volledige productiecyclus om zo de impact van de industrie op het klimaat te minimaliseren.

Als u zoekt naar een tapijt oplossing voor uw bedrijf of huis, kom langs en laat u door ons inspireren!

MEER INFORMATIE
Loading...