WIE IS FLOOR STUDIO NDSM?

Floor Studio NDSM komt voort uit mijn passie voor ontwerp in combinatie met een verandering in mijn beroepsleven.

Ik heb jaren gewerkt in de mode-industrie maar vond dat het tijd werd een andere weg in te slaan. Gezien ik altijd een algemene passie voor design heb gehad, wist ik dat het verlaten van de mode niet het einde van mijn creatieve carrière zou zijn.

Mijn vaders timmerwerk en zijn liefde voor vakwerk heeft me sterk beïnvloed – als kind bracht ik de zomers met hem door terwijl we samen werkten aan verschillende projecten. Ik geloof dat dit de reden is dat ik ben gaan houden van alle aspecten van het ontwerpproces. Voor mij is zijn vakwerk, toewijding en creativiteit heel inspirerend geweest.

Zo ben ik Floor Studio NDSM gestart.

Het langer termijn project van de studio is, naast de verkoop van ondergronden, het aanbieden van een dynamische werkomgeving wat andere creatieve vakgebieden samenbrengt – bijvoorbeeld craft workshops en yogalessen, om er maar een paar te noemen.

HOE WERKEN WIJ?

Onze inspirerende studio biedt u alle opties die u wenst om uw perfecte vloeroppervlak te renoveren of te creëren, naast een geweldige klantenservice om u te begeleiden met ideeën en oplossingen.

We zij flexibel – van het aanbieden van grote creatieve ondersteuning tot het minimale, afhankelijk van hoe helder uw visie is. We kunnen uw gedachten vormgeven – het kan zo simpel zijn als een idee, een foto of gewoon een gevoel wat u heeft. We zullen samen brainstormen om een moodboard te creëren om uw ideeën helder te visualiseren. Als u al een sterke visie heeft, zullen we dit simpelweg vergemakkelijken door u de vloer of het interieur te brengen wat u wilt.

We zien Floor Studio NDSM als een samenwerking – een werkruimte waar uw vloerproject tot leven komt. Samen vinden we het juiste materiaal, de kleur en functionaliteit die u nodig heeft voor uw vloer.

ONZE TOEWIJDING

We zijn vastberaden u kwaliteit te leveren.

We hebben veel tijd besteed aan het vinden van de beste leveranciers en het analyseren van, niet alleen wie doet wat, maar wie doet wat het beste. Op deze manier kunnen we een naadloos eindresultaat en een persoonlijke service garanderen, wat Floor Studio NDSM anders neerzet binnen de markt. Wat ook belangrijk is dat we plezier maken tijdens het proces – want al met al is dit wat samenwerken geweldig maakt!