WAAROM BEHANG?

Behang was er altijd al… maar het is nog nooit zo spannend geweest!

Deze behangcollectie is een golf van inspiratie om makkelijk te decoreren, opnieuw in te richten of om gewoonweg dat speciale gevoel te geven aan uw ruimte of project.

Behangpapier heeft niet langer het bloemachtige oma gehalte wat iedereen een paar jaar geleden zo bang maakte. Het is een artistieke expressie geworden, werkend als een schilderij in plaats van een patroonherhaling op de muur. Het gaat ook al verder dan alleen behangpapier. Technieken zijn scherper dan ooit en er wordt zelfs behang gemaakt met metaalgaren waarbij het artwork tot leven komt als 3D en het licht binnen reflecteert.

Wat inspireert deze collectie?

Inspiratie komt van alles om ons heen. Van de natuur tot klassieke kunst, eigentijds design, materialen, popart, foto’s, vintage, retro… een pure en oneindige trip van emoties, beelden, herinneringen en visies. Met een super creatief team en divers assortiment belichaamd onze behang collectie de dynamiek van de ervaringen van deze mensen op een cultureel, professioneel en artistiek niveau.

Voor u op maat gemaakt behang

Elk verzoek is uniek en op maat gemaakt. U kiest een ontwerp, u geeft ons de afmetingen van uw muur of muren en u ontvangt de ontwerpweergave gemaakt op de afmetingen van uw muur zodat u het resultaat kunt zien. Het product wordt naar u verstuurd, inclusief de lijm voor de aanbrenging. Zie onze galerij onderaan voor slechts een kleine selectie van de behang opties die we u te bieden hebben.

Beeld u de creatieve ruimtes eens in die u kunt maken met deze prachtige ontwerpen!

We kunnen niet wachten deze fraaie designs te laten zien… bezoek onze studio in Amsterdam Noord!

MORE INFORMATION
Loading...